Agenda

Maart 2020 - DesNoots zingt met Primavera: “Aan de late kant ...”

Op zondagmiddag 15 november 2020 zoekt zanggroep DesNoots de samenwerking met zanggroep Primavera uit Lieshout.
“Aan de late kant”  is de mysterieuze titel waar we graag veel vraagtekens over laten bestaan. Wat we wel kwijt willen is dat het een liefdevol concert zal worden, waarvan u hopelijk getuige zult zijn.
Primavera staat onder leiding van Kees Manders en zingt a capella, DesNoots staat onder leiding van Paul van Gorp en zingt met haar eigen combo.
Aanvankelijk stond dit concert in De Enck van Oirschot gepland op 22 maart 2020, echter door de Corona-omstandigheden is dit verplaatst. Kaartjes van destijds blijven uiteraard geldig.
Aanvang 15.00 uur SCC De Enck.
Kaarten à 9,50 straks weer verkrijgbaar via de website van De Enck.

December 2020 - X-MAS SING A LONG À GOGO

Geheel nieuw in Oirschot: Paul Music Productions produceert in samenwerking met SCC De Enck & Ester Music Productions een wervelend X-MAS SING A LONG  evenement op 220 december 2020 om 19.30 uur in de Rabotheaterzaal van De Enck.
Tijdens deze X-MAS SING A LONG À GOGO komt u helemaal in Kerstsfeer met bekende, mooie en ontroerende songs, gezongen en gespeeld door jonge, talentvolle muzikanten. De muzikale leiding is in handen van Paul van Gorp.
Kaarten zijn in het nieuwe theaterseizoen verkrijgbaar via de website van De Enck. (onder voorbehoud van de Corona-omstandigheden).

Maart/April 2021 - Passion Lidwinakerk Best

Projectkoor SOL uit Best presenteert voor de 3e keer haar Passion in de Lidwinakerk te Best op 31 maart & 1 april 2021. Meerdere koren/zanggroepen verlenen medewerking aan dit evenement, maar ook individuele vocalisten kunnen zich via SOL aanmelden voor dit project. Paul van Gorp zal alle zangers&zangeressen en het combo dirigeren. Tevens heeft hij gezorgd voor een aantal mooie arrangementen.
Aanvang 19.30 uur Lidwinakerk Best.
Kaarten: zodra deze informatie bekend is, wordt deze hier bekend gemaakt.

Voorjaar 2022 - Jubileum concert 40 jaar zanggroep DesNoots

Zodra meer informatie beschikbaar is over dit jubileumconcert wordt deze hier kenbaar gemaakt. 

Met muzikale groet,

facebook